Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill men du vill inte


Du låter mig inte

Känslorna får inte plats
Inom mig
De försöker ta sig ut
Talandes
Bultandes
Sprattlandes

Jag vill inte visa
Jag vill inte känna
Jag vill inte säga
Något
Till någon annan

Än dig

Jag vill visa dig
Jag vill känna dig
Jag vill prata med dig

Du låter mig inte
Och det sprattlar ännu mer




Fri vers av filosofian
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-09 21:23



Bookmark and Share


    Regina E
Precis så här kan det kännas. Gillar "sprattlet" i dikten som ger både rörelse och hopp på något sätt.
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian