Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ”djävul” till hyresvärd


En ”djävul” till hyresvärd

Niklas Johansson

På den s k ”svenska föreningen”

I Oslo



Hånflinande sitter han där

Påminner om att för 100 år sen

Så fanns det såna i vårt land med

Helt skrupelfria som levde på att det var

Brist på bostäder…


Skapade brister skapar alltid elände

Läkarförbundet ser till att det alltid fattas läkare

I vårt land

Vilket genom raffinerade system skapar läge

För att de ska kunna utnyttja folk

Och myndigheter

I svagare läge

Man undrar om hyresvärdar-fastighetsägare

Har några skrupler i Oslos kvarter….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-10 19:26



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Det är ju samma sinnessjuka bostadsläge som i Stockholms innerstad där man hört om ettor som kostar två miljoner !
2011-02-11

  anits VIP
Det kan man undra...........
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO