Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berlosconi


Berlosconi
Är ett fån i

En alltför hög
Position…..

Men han utnyttjar den
Till max verkar det som

Lite som ”gamla tiders” små påvar
Men skillnaden är att nu kommer allt ut

Även påsättningar av små och minder åriga flickor
Sån som knappt var födda innan han var pensionsfärdig…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-10 05:37



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Han är en slipad, korrumperad och stenrik produkt av ett land med korruption som ett varumärke !
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO