Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista fashiststaten




Är det lämpligt att Norge som mer och mer
Verkar visa sej som den ”sista fashiststaten”
Ens delar ut fredspriset….

En fred i fashismens och förnedringens spår
Vad är det egentligen?
Föraktfulla norskar med näsan i vädret
Så det regnar in rent av….





(de föreslog dessutom Hitler till fredspriset en gång)
(det säger en del men den fick de i halsen)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger
Publicerad 2011-02-18 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO