Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tonårskärlek.


Se mig

Springer, framme, kan inte andas
Inte för att jag sprang så fort
Men jag ser dig i ditt sovrumsfönster
Det är lite öppet
Och jag vill inte att du ska höra mig
Trots att min högsta önskan är att du ska se på mig
En endaste gång




Fri vers av mentalistid
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-10 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mentalistid