Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dina läppar märka min hud

Till min framtida kärlek (om du finns):
Locka fram den jag vet att jag kan vara
Den som jag var innan
Innan allt började skava
Innan min hud blev för trång

Acceptera mig
som jag är

Bli inte mitt allt
bara den jag inte vill leva utan

Lova att inte kväva mig

För,
om vi kan vara fria tillsammans
vill jag att du aldrig
slutar märka min kropp
med dina kyssar

Älska mig som jag älskar dig




Fri vers av mentalistid
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-24 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mentalistid