Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väck mig till liv

riv slit väck mig
från den dvala som aldrig tar slut
få mig att förstå
att livet händer om jag vill

och att jag måste välja det

riv slit väck mig till liv
få mig att förstå att det är nu som räknas




Fri vers av mentalistid
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-17 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mentalistid