Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är otroligt. Ena stunden går det uppåt, en annan gång neråt, ibland händer saker som gör att man gungar till men det är en själv som bestämmer över sitt liv och hur man ska leva det.


Livet går upp, livet går ner

Livet går upp
Livet går ner
Livet svänger
Allt hamnar på sne

Livet går upp
Livet går ner
Livet svänger
Nu ska jag ut på turné




Fri vers av filosofian
Läst 424 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-10 12:45



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Så är det, lycka till på turnén !
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian