Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle aldrig vilja varaa som ni eller bete mig som ni gör.


Ni tror för mycket

Ni tror att ni kan
Sänka mig
Ni tror att ni kan
Få mig att vilja vara
Som ni
Ni tror att ni är
De bästa som finns

Skulle jag vilja vara
Så fega som ni?

Ni tror för mycket
Ni vet ingenting

Ingenting alls




Fri vers av filosofian
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-10 18:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
In their faces!
2011-02-10

  Mats Henricson
Vilka är de, dessa som sätter sig över dig ? Jag kokar när jag läser om dylika asgamar ! Om det är självbiografiskt vill säga.....
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian