Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina förtjusande ögon är som ett enda stort mysterium

för varje gång som jag bara råkar titta in de, så faller jag alltid hejdlöst ner
i något slags parallellt universum
där du är min drottning, och jag är din kung
Och där vi två bara lever våra lyckliga liv tillsammans, på ett sagolikt slott i all evighet, eftersom vi två bara lever där
bortom tid och rum

Ja, så dina förtjusande ögon är som ett enda stort mysterium, eftersom jag varenda gång, bara faller hejdlöst
så fort jag bara råkar titta in i dem..

Ken Cassel
10/2-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-10 20:40



Bookmark and Share


  Janne
Kärleksfulla rader
du skriver här
med bra inlevelse
2011-02-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt vackert. =)
2011-02-10

  anits VIP
Fina rader
2011-02-10

  Sofhia Wirström
jätte fin, varm, härlig dikt.
2011-02-10

  prinscess VIP
den var vacker
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel