Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snikenhets gränser


Läkare skriver, tjatar och lever om på TV
För att vissa som kallas flyktingar
Ska få stanna
Men de betalar inte, knappt ens skatt

Samtidigt som de rentav pungslår samhället
Utan skrupler
Hur går det ihop?
Är det vad som kallas
”läkare utan gränser”

För vad de kan göra
För vad deras ”samveten” tål
Hur mycket pengar kan de stjäla åt sej
Var gr gränsen för deras snikenhet….

"läkare utan gränser"
Snikenhets gränser....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-17 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO