Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå skadestånd till de av samhället omhändertagna


Kjerstin Wigzell låter som om
Det är hon själv, som betalar
Till barnen som nu sen länge är vuxna
Typiskt politiker och byråkrater

Det är DU Kjerstin Wigzell
Och dina gelikar som är del skyldiga till
Övergreppen och annat elände som dessa barn
OCH barn idag, råkar ut för


Och VI ALLA som betalar....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-13 00:08



Bookmark and Share


    Bashak Bsk
Barnen kämpar mer än vi tror och utan vi hjälper de med ekonomi, mer tid, o när de behöver oss särskilt!!
Även rika barn har det inte så mycket bra.
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO