Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De med liten potens.....


Beskäftiga snikna bekräftare


Man kan undra med tanke på vad som sker
Med t ex Vattenfall
Och att deras löner skulle vara ett slags bekräftelsebehov
Som man infriar, ser till att infria med hänsynslöshet
Liknande krigiska förband
”Jovisst” säger han stolt
”jag är värd över 10 miljoner om året”
Har de små kukar eller nåt, de stackarna?

Är de dessa ”småfjongade” fjollor som bara ”måste”
Ha hög lön, som ett slags bekräftelse
Och människors död och obestånd är i sammanhanget
INGENTING för dessa komplexfyllda med pengar rika
Egentligen människolika ruttnande sinnen
Istoppade i skal så de liknar
Oss människor…..
Har man lite ovan pungen så verkar de som om
de måste ha desto mer, i den av läder




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-11 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO