Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobarack ser ut



Mobarack

När man ser honom i talarstolen så ser han

Ut som FAN själv



Som om han skulle spela SATAN

På nån teaterscen eller nåt

Frågan är om han inte gör det med…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-11 06:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men nu är han väck.Alla diktatorer är av hin håle.
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO