Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klaga ej ty min hjärna fungerar inte längre



klaga ej över mina tillkortakommanden
ty jag har ett hål i huvudet

vi kan inplantera, en ny elektrod
magnetisera deppression

styra det området
få dig frisk igen


frisk?

är jag sjuk, det vet bara de som vet
och vem är det

när jag levt mitt liv till fullo
och borde dö

då uppdagas, sjukdom
som en skärseld


som en ny livsuppgift


och den förväntas jag ta hand om
med mitt degraderade intellekt

hur ska jag kunna tänka ut
ord jag tappat

hur ska jag komma ihåg
saker jag glömt


det är dumt att bli sjuk
när något är skumt

med livslinjen, hjärnan
och ens hjärtas

röst, som talar ännu så klara ord


och känslor








Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-11 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP