Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansande klänningar

i natt drömde jag om tusen dansande klänningar
som susade ner vid gatubelysningen

nu är jag vaken
och ingenting vackert händer här




Fri vers av AliciaK
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-11 16:06



Bookmark and Share


  aol
vackert vännen,
2011-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Inte förrän du dyker upp.
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK