Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Känns Inte Alls

Det känns inte.
Jag känner inget alls.
Det bara är.
Jag bara är.
Bara finns.
Din famn, din trygga famn.
Vart tog din famn vägen?
Vart tog du vägen?
Aj, jag har ont.
Jag har så ont.
Kan du komma och blåsa bort smärtan?
Som när man var liten.
Säg bara hej.
Men för i helvete.
Sluta gömma dig.
Kom fram kom fram.
Din famn, snälla.
Kom med din famn.
Din trygga famn.
Aldrig kommer jag få krypa upp i din trygga famn.
Du är död.
Du är död.
Frustrationen kom tillbaka.
Nedgrävd.
Meter från det jag går på.
Lägger ner min kind mot gruset.
Kommer dig närmre.
Säg bara hej.
SÄG HEJ!




Fri vers av stulen
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-11 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stulen
stulen