Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig färd


 

I min evigt återkommande dröm om lycka
plockar du upp mig i bilen som så ofta förr.
Du kör på de stora vägarna till synes utan mål
genom den kompakta natten med stereon dunkande.
Din hand på mitt varma lår i mörkret
säger mig att här finns bara du och jag.
Jag slumrar i den varma sammetssvarta tryggheten
där drömmen slutar innan jag vaknar upp igen
för ingen kan någonsin veta var vår färd slutar.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 423 gånger
Publicerad 2005-12-12 20:26



Bookmark and Share


  Roger VIP
Varmsaknande härlig mysdikt men jag hade gärna sett ett lite annorlunda slut. Byter du "ingen kan " mot "ingen får" skapar du lite som en känsla av att det är hemligt och förbjudet...men de kanske du inte vill... Bra är den som den är!!!
2005-12-12

  Smultris
Skitabra helt enkelt... orden skapar en bild, en känsla och en vacker värme...
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H