Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att en påstådd



Tänk att en påstådd och med all säkerhet
Omstridd sexhandling, kallad ”våldtäkt” av vissa
Eller sexuellt ofredande kan få så mycket uppmärksamhet
Och vid jämförelse med de mord
Och andra övergrepp av grym karaktär
Som amerikanska staten och vissa av dess medborgare ägnat sej åt
Numer i åratal för det astronomiska proportioner

T o m den svenska statsministern ser sej föranledd
Att gå ut och försvara ”sverige som rättsstat” samtidigt
Som han ger sej till känna att vara USA:s knähund
Fullt jämför bara med den brittiska dito för några år sedan
När det var en annan s k president i USA
Och svaret på detta WIKILEAKS är att USA
INTE vill släppa en sån chans
Så en ”ny” åklagare får naturligtvis order om att
”NU ska han klämmas till” och helst av allt
Överlämnas till USA liksom några kända egyptier
Som skickades till den nu aktuelle Barack




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-02-13 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO