Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att ha lyssnat



Efter att ha lyssnat på ett sammandrag (i rapport) av
Det som kallas ”våldtäkt” eller ”sexuellt ofredande”
I alla fall påstådd olaglighet
Så inser man rätt raskt att Assange har rätt
I sin oro över Svenska statens ”rättsprinciper”

Hela allt är en pinsam historia
Inte så mycket för Assange
Utan för Sverige
Och även för ”vår statsminister” Reinfeldt
Som verkar sätta son politiska integritet
i pant för att landet är en ”rättsstat”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-12 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO