Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt plötsligt så


Helt plötsligt så ”månar USA” om
Afganska civila
Varför gör de det jo
De blir omnämnda av wikileaks

Men månandet innehåller egentligen bara
En omtanke om amerikanska intressen
D v s att man kan kritisera WIKILEAKS
För ”nåt annat än sina egna beteenden”
Som t ex en del av de mord på civila
Som US-army stått för

Avsikten är att leda bort uppmärksamheten
För just detta
Man månade t ex inte för de 2 egyptier
Som man körde till egypten
FRÅN Sverige med hjälp av lögner
Och den nu så förhatlige Mobarack
Som likviderade den ena av dessa

Men såfort man kan ”hitta nån annan” infalls vinkel
Så använder man den om det passar
Amerikanske avsikter….
Förlåt ”amerikanske militära avsikter”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-20 11:41



Bookmark and Share


  Julio VIP
CIA=Crooks in action

Legitimerade lögnare
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO