Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka rycka


Lycka
Trycka
Smycka
Rycka
stycka
Så beständigt
Så behändigt
Med sin egen lilla hund
Som ligger bredvid en, en stund
Jorden är rund
Som klockan, visar det sej
Jycken kommer åter och lägger sej
Bredvid mej

Och klockan går ett varv
Ett till och slår
Och man är uppe och går
Innan man får
Åter står
Allt på noll
En ny dag
Då spelar den gamla ingen roll
Om man ser framåt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-12 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO