Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mästare eller inte



Mästaren


Kan spela

Även på en trasig fiol

Det är skillnaden




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-23 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO