Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var är du nu?

det svider och jag vet inte hur jag ska få det att sluta
och jag förstår inte,
förstår inte att jag blev den här versionen av mig,
en dålig, pinsam jävla version

och var är du nu?




Fri vers av lonelynights
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-12 03:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
frustrerande o rakt
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights