Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ärorik armé

Militära arméer
håller tyranner
under armarna
och slaktar utan
att tveka den
egna befolkningen
som revolterar

Militära arméer
invaderar utan
att tveka andra
länder och
massakrerar
befolkningen

Militära arméer
blodar ner sina
händer för ärans
och maktens och
profitens skull
men är ärelösa

Men nyss såg vi
en militär armé som
vägrade slakta
sitt eget folk
En ärorik arme!




Fri vers av ghost
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-12 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost