Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bananlandet



De var en gång en apa som inte kunde…
Ja vad kunde han inte ”skala banan” kanske
Och varför jo
Han ”var norsk”
Och måste leja in svenska ungdomar
På en ”bananskalningsfabrik”
För den norska apan hittade inte öppningen

På minner om den gamla historien
-varför har norskar så stora fickor
Jo för de behöver det för sin lön
(bananer)
Och de NORSKA arbetskraft lagarna
Verkar inte finnas ö h t
Vilket djävla uland egentligen
De borde bojkottas av både Sverige
Och EU egentligen

Det flyter av olja och….
Dumhet kanske….
Norge är nog inte det sista EU landet bara
Även de sista ulandet verkar det som
Bojkotta Norge….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 186 gånger
Publicerad 2011-02-12 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO