Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt jag skrev till min prins när vi firade ett år .


då tänker jag på dig


”Det finns ingenting som kan sätta ord på min kärlek till dig,
men den börjar vid universums slut och stannar vid mig”

När mitt liv blir till kaos, vänder sig totalt upp och ner
då tänker jag på alla stunder du sett till att jag ler

och när allt bara blir för mycket, och det slits och dras i min kropp
då tänker jag på dig älskling, min räddning, mitt hopp !

så när mörkret faller på , och ångesten är påväg att ta över
då tänker jag på allting du sagt, du är stödet jag behöver

när hjärtat blir i otakt och allting känns så fel
då tänker jag på oss, för bara du gör mig hel

och när jag gnäller och tror att jag är sämre än alla andra
då tänker jag på vad du sagt, tack vare dig fortsätter jag vandra

så när luften känns som den tar slut, och man nästan spricker av panik
då tänker jag på våra minnen, för vi klarar all problematik




Fri vers av Haaanah
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-12 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Genomgående mycket bra text.
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Haaanah
Haaanah