Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig (sekvens stiger ur röd fjäder))

 

 

se mina händer

i dem skimrar

levande

låga

 

låt mig vara ditt hav

mina vågor

rör dig

mjukt

 

dropptindrande glädjegivande

låt mig ljusna din blick

 

låt mina händer vara lagunens stränder

vilka håller dig samman

i svårandning

 

låt mig vara en kanal

för dina seglande

färder

för din frid

 

låt mig i dina nätter vara

stjärntäcket

ömt vakande

med dina drömmars

vandringar

 

strö kärlek i dina ögons sårade

strö kärlek i din huds smärta

strö kärlek i dig

då ditt hopp

uteblir

 

detta ber jag dig

se mina händers kupade

lykta utan

glas

 

i dem brinner

låga

levande

för dig

detta ber jag dig

 

fly icke

låt mig

 

låt

oss

 

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-12 12:58



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Mycket vackert...
2011-02-14

  evana
Vackra bilder målar dina ord upp! Tack!
2011-02-13

  Ulf D VIP
Vackert! Nyligen såg jag en pastellmålning av Alphones Mucha i en bok bilden hette "Couple with light". En man håller händerna för en kvinnas ögon och det är hon som håller ljuset i sina händer. Den här texten frammanar den bilden igen.
2011-02-13

  Mangal VIP
Finstämt och ömsint. Kärleksfullt och kanske lite längtande. Min tolkning. Mycket vackert!
2011-02-12

  Ninananonia VIP
Ja vackert med kärlekens helande händer :)
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser