Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren kom idag. :)


12 februari

Så oväntat
och med en sådan
kraft kom den

Solen lyste upp
gav allt det annars
så gråa färg

Värmde upp
varenda litet grästrå
och började tina upp
min själ

Jag blev förvånad
men ack så glad
för våren är här
idag




Fri vers av filosofian
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-12 14:49



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
visst är det underbart..fint skriftat
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian