Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOBARAK blev Movebarack


MOBARAK blev Movebarack

Fast egentligen var det ingen barack han tog med sej

Och den gick inte ens att ta med sej

Den var helt enkelt för stor

Liksom han själv blev, för sej själv om inte annat…

Så nu flyr han efter 30 år och ännu fler stulna miljarder…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-02-12 16:19



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Får hoppas att den andra "Baracken" (efternamn Obama) INTE sabbar alltihop !
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO