Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mej är ofta de gamla filmerna


För mej är ofta de gamla filmerna
NYA

Men inte hur många ggr som helst…

När de visar Casablanca för gång nr 100

Så känns de som att det räcker ett tag nu….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-14 00:53



Bookmark and Share


  Julio VIP
Casablanca är bara så bra..jag skulle kunna se den några gånger till:p
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO