Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antisemitism är diskriminering av judar, fientlighet mot judar och fördomar genemot judar. Allt enligt wikipedia OM nu nån inte visste det....


Antisemitism


Uppenbarligen är ett kommunalråd antisemit
Ett kommunalråd i landets 3:s största kommun
Antisemit är dessutom en ren omskrivning av rasism
D v s man hatar eller diskriminerar judar
Men är inte det rasism så vet inte jag
Vad som är….

Men det kanske låter finare än att vara rasist
Antisemit eller rasist
Det är bara en gradering på vilken slags vidrig människa man är
Antisemit = hatar judar
Rasist = hatar alla utom de med ens egen färg
Även djävlar har sina graderingar, uppenbarligen

Men målar man en skit
Så är det en skit i alla fall




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-13 15:05



Bookmark and Share


  Regular
Antisemitism är vidrigt,
bra skrivet!
2011-02-13

  Inger Lindqvist
Bra skrivet!
Han är en skamfläck.
2011-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Judar får man tydligen hata.
Muslimer är tabu.
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO