Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg ett TV program om Ingemar Bergman och det är i slutet


Ingemar Bergmans sista föreställning


Ingemar Bergmans sista föreställning
Är den som han nu gör
Troligen, rolig en för det är på tiden, ur tiden

Himmelskt bra
Men så in i helvete lång
Med sina grova glasögon

Och sin basker
Går han runt, eller vad man nu gör där han är
Går eller bara glider

Lite som en sån där 2 hjulig batterikärra
Fast utan kärra
Kärran behöver en balanserings grej av qvicksilver

”nu känner jag demonerna komma”
Man undrar om de finns plats för himmelskt sex
Och om det är skönt ”så in i helvete”

Nej man får inte skämta om sånt
Inte ens föreställa sej
Föreställningar behöver sin regissör




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-15 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO