Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag snackade bort ”persona” som jag tänkt se på


Jag snackade bort ”persona” som jag tänkt se på
En vän ringde och snackade på
Minns att jag såg den som liten
Riktigt liten
Och ensam vid TV:n seende persona
Och en annan film av Bergman där ett par knullade
Inne på en biograf

Och Bibi Andersson berättade om en kille som kom
När de låg nakna på stranden
Jag hoppades efter det och efter att ha läst ”KRAM”
Att få råka ut får nakna kåta damer på stranden
Men har aldrig gjort det nån gång
Har fått tagit med dom själv i så fall
Och göra dom kåta, själv
Eller om hon har sån fantasi

Men knullat har man ju gjort nån gång, även på en strand
Eller nere i vattnet
Om än allt för sällan
Men Bergmans filmer satte en del griller i ens huvud
Men när man ser han dirigera nakna människor
Och hur spelet är runt och alla kameramän och annat
Så undrar man om ”det verkligen kan vara så enkelt”

Unga män och pojkar får lätt såna griller i skallen
Och speciellt i vårt land och andra västerländer
Så ”ska vi ju vara så frigjorda” och tjejer har i alla tider
Tolkat det som att de ska se ut som ”frigida” verkade det som
Det är inte lätt att förföra en tjej som vill spela frigid
Och ordentlig medans man själv är fylld av lust
Och hormoner och en massa annat

Nej fasen ”då ska de prata”
”Vi måste prata om det här” hör man den pigliga rösten
Vaddå prata, de kan vi göra sen
”Nej prata först” säger den frigjorda frigidspelande
Ok, skit i det då säger man och går
Tappar lusten, va fasen ska man snacka så förbannat mycket för?

Det var i alla all bra med Bergman de var störda
Och trötta, fundersamma och tröga
MEN de hade i alla all sex när de ville ha det
De dolde inte lusten utan tog ut den utan den sällsynt jobbiga
Ordentlighet som tjejer i vår kultur helst ska visa
”Att hålla på sej” usch ja men till nytta för vem
och till glädje för vem, inte för dem själva i alla fall
för sen fick man lära sej vad tjejer och kvinnor verkligen
går för…. Som ”tur var”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-16 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO