Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du gråta


Kan du gråta inför din kvinna

Så har du kommit långt på den väg

Som leder till förbehållslös tillit




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-16 21:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Verkligen.
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO