Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blond


En blond jude
En blond judinna
De finns såna
Men vad betyder det?



Ingenting




Färgen på håret
Eller för den delen, huden
Vad betyder det egentligen



Ingenting



Vad betyder nåt då egentligen?



Det man gör
Den man är, som människa
Betyder allt…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-13 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO