Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kurvorna slätas ut


När kurvorna slätas ut
Blir raka linjer
Former utan kurvor
Formernas slut
Räta linjer
Inte som förut

Kroppar möts
Som le go bitar
Passande varann, raka med hona
Och hane
Och kanske passar kynne då bättre
Än innan
Än vad som var
Det är bara kantighet och kärlek kvar
Bättre än klantighet och smälek….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger
Publicerad 2011-02-14 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO