Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Sergels torg


På Sergels torg
Är rutorna svarta
Och vita som hade de sorg
Och sorgen kanske mest ändå är
Att till plattan det bär
Med de som lever i missbruk
Och misär




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-16 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO