Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda men med svarta kanter


Röda men med svarta kanter
Av sorg
Ligger det bitar som från ett sprängt däck efter vägen
Men det är kärleken som är väck
Fast man trägen sökt
Att det som känns så rökt
Och fräckt
Bortsprängt och spritt
Skulle vara glatt hoppfullt och vitt
Men nu när man tar sej en titt
Är det små kantiga fransiga bitar
Med svarta bokstäver jag ritar
En svart med dubbar, gummikorg




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-13 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO