Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i en saga;

Allting som händer
Allting som är
Vart ska jag ta vägen?
Hur ska jag stå ut?

Förstår inte vad som händer
Jag kan inte förstå hur
Varför är det såhär?
Hur kommer det att bli?

Ingenting är tydligt
Ingenting är vackert
Hände det över natten?
Eller har det pågått länge?

Jag kanske inte har märkt
Att det långsamt blev såhär
Kan det blivit synligt först nu?
Har jag innan varit blind?

Det finns inga svar
Det finns ingen verklighet
Allting är påhittat
Som i en saga




Fri vers av FallenAngel xo
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-13 02:56



Bookmark and Share


  Niklas Holmgren
Bra rytm. Skön dikt. ^^
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

FallenAngel xo
FallenAngel xo