Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting var bättre förr


jag kunde festa och dricka
och inte blev jag bakfull
idag blir jag påverkad i 2 dagar efteråt
bara jag luktar på en spritflaska

somnar gör jag klockan 21
förr började jag festa 21
och gick i säng 06.00
idag går jag upp 06.00

om en timmer vet jag om
det var bättre förr
vet ju inte vad som händer
den närmsta timmen.

God morgon Poeter.







Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-13 09:12



Bookmark and Share


  Filosofen2
Lefektioner över ditt liv:)
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson