Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt som egetligen skulle handla im något annat, men stjärnor på ett immigt fönster satte fast mig i ett annat spår. Vad tycks om denna lilla låt om kärlek? E Wretling 12 December 2005


Stjärnhjärta


Andetagen immar igen synen från fönstret
Tungan klistrad av bilden på dig innan
Imman frostar av andetagen
Du ler och säger att du sätter mitt hjärta i brand
Handavtrycken avtecknar ditt namn
Vänder dig om och viskar att du håller
Världen i din hand
Stjärnhjärta

Kontrollbehov och regression, du föll
Ett hjärta brinner ikväll igen
Andas bort imman från ögonen
Du springer i snön och dansar naken
En man i trans med alkohol och champagne
Du är inte regisörren av ditt liv
En liten kniv och en elak min
Du är försvunnen i en annan tid
Men du håller fortfarande
Världen i din hand
Stjärnhjärta

Vad döljer luvan du drar över dig
I den kalla decembernatten ängel?
Tårarna som inte borde finnas
Eller sorgen som aldrig fanns?
Lögnen om ett liv svider lika hårt
Då du sa att du inte har mer tid
Imman frostar av sig på ditt hjärta
Du viskar i mitt öra
D håller fortfarande
Världen i din hand
Stjärnhjärta




Fri vers av Wretling
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-12-12 23:01



Bookmark and Share


  albatross
Jag tyckte om den! Jag älskar framförallt första strofen och atmosfären. Du har en bra stil. En petitess: se upp för bokstaven som saknas i tredje versen från slutet!
2005-12-17

  _Qexa
JÄVLAR!

Nu har du gjort det!
Du tog mitt hjärta med storm (snöstorm kanske?).
Denna.. WOW!
Jag finner inga ord, ärligt talat. :|
Denna ÄR väldigt vacker,
den tog mig direkt.
FINFINT, ERIK. :)
2005-12-13

    Oprofessionell
Jag tycker den är här fantastisk, den ar en bra flöde och dessa rader innehåller väldigt vackra ord, och jag måste också säga att titeln är underbar.
2005-12-13

  sol
vill höra musiken!!!
magisk text..
aukustisk gitarr.
lugn video
i immig bil.
gnuggar rutan - bild utifrån
kameran svänger ut

hon springer i snön och dansar naken!!!

snyggt!
2005-12-13

  Queen_of_Rain
Du skriver så fantastiska texter.. orden skapar en melodi och käsnlorna stormar som intstrument.. smärtsamt och vackert
2005-12-12

  prinscess VIP
mycket vacker
men jag ser även att det ryms lite sorg i denna dikt
lite melankolisk
men annars väldigt bra skriven
du får högsta betyg av mig
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling