Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aborterat foster...


Det första och det sista

Ett liv som fått börja
växa

men

som bestämts att
avslutas

Det lilla sköra livet
kämpar det emot
att avslutas?

Jag vet inte

men

hon skriker när det är över
när hon insåg
att hon förlorat det

som

skulle bli hennes liv

Hon gav ljud ifrån sig

det första och det sista




Fri vers av Maiah VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-13 14:25



Bookmark and Share


  Julio VIP
oj,Det går nog inte att skriva den smärtan i ord..Man kan nog bara reflektera över de hemska..Men du når ut mycket bra med den här texten
2011-02-14

  mare VIP
Din text är STARK !!
Personligen är jag emot abort, och du förmedlar orden
så bra !!
2011-02-14

  wildrose
Oj vilken stark text!
2011-02-13

    ej medlem längre
Stark text som det är svårt att värja sig emot...på alla plan...
2011-02-13

  Ola Rydberg
Oj blev starkt berörd här
speciellt
av slutet
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP