Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrämmande tystnad

Inget att skriva
Inget att säga


Varför då skriva
Varför då pladdra


Måste ju bryta
Måste ju låta




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 226 gånger
Publicerad 2005-12-12 23:33



Bookmark and Share


  ia VIP
ibland blir det onödiga ljudet nödvändigt
ibland blir tystnaden så ljudlig


du gör som alltid
förmedlar rakt ut..
lätt att ta till sig
2005-12-12

  Queen_of_Rain
skrivkramp känns det som.. känns igen
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh