Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eka

Du rör dig sakta utåt
ror med starka armar
ett skuggtunt penseldrag
mot himlens akvarellblå
och horisonten sjunker undan
väven släpper
mellan sjö och himmel

i pannån, en gyllne reva
en rysning följer stranden
vi står i bara fötter
i tallbarksgrova sanden
sjön krusas som av årtag
skymning kallar




Fri vers av Grävling
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-13 18:15



Bookmark and Share


  Raul Ström
Diggar Grävlingens texter !
2011-02-14

  stenhur VIP
fint måleriska transformationer mellan bild och så kallad verklighet
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling