Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggvisa / Det som dväljs i vatten

Nu sover alla
sanddynssömner
i utkant, nedan havet
bakom vågslag, sjögräs hjärtblad
genomvävt av tidens stygn
och under isen sover svalor
dykarbaggar, enalider
viskar vattra melodier
drömmer sommar tätt mot hjärtat
gälar andas, blanka fjäll




Fri vers av Grävling
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-13 18:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sch, hör du?
någon som nynnar och gnolar, söker en melodi . . .

kan det vara . . . ?

ja, det är Alf Hambe!

han har funnit din text!
2011-02-13

  Kristina Wallbing
Vilken skön vaggvisa! Rytmen, och bilderna men även dina allitterationer och assonanser gör detta till en behaglig läsning.
Känns lite som Eva-Stina Byggmästar...
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling