Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 14 februari. På skilda håll.




Hjärtats lov

Så fortsätt att klappa

Så fortsätt att slå

Sprid vida din värme

Från topp och till tå

 

Du vackra symbolen

för ömhet och hopp

Av dig värmes bålen

Tills du slagit stopp

 

Symboliska tankar

signalen, mitt allt

Jag tänkande vankar

Bli varm, inte kall.




Fri vers av erkki
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-13 18:55



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hjärtats lov..vilken underbar titel till denna fina härliga ödmjuka levnadsglada dikt!!applåder och sparas..tack!
2011-02-22

  ULJO
Fint
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki