Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utmed dig



innan skikten
och tankarna
får vind

innan orden
och ljuset
får fäste

bara orört

fritt




Fri vers av evana
Läst 414 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-13 19:32



Bookmark and Share


  Quasimodo
Den här ger en skön känsla för frihet och öppna vidder, som att stå vid havet och känna havsvinden mot ansiktet!!
2015-07-04

  stella
Mycket vackert!
2011-02-20

  Lena Själsöga Keijser
så stora vida kärleksfyllda djup lyfter du upp
ja så sanna är dessa dina ord

tack
2011-02-15

  Anders Perols
Det ligger en spröd känsla över ditt språkbruk. Vackert och ömsint!
2011-02-14

  Svartsilver
mjukt och vackert
2011-02-13

    Max Poisé
Sällsamt vacker och skör text! Gillar detta!
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana