Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittring

Som rovdjur,

lysande ögon i natten.

Gula smala springor som glöder.

Kroppar rör sig i skuggorna,

vädrar efter bytet.

Vittring.

Jag ställer mig i ljuset.

Räddad för en stund.




Fri vers av Reg
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-13 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg