Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De svarta ekorrarna lurpassar i ögonvrån

 

när pyntet är avplockat
står människan som en plundrad julgran
ful och tanig
hon osynliggörs
tynar bort och försvinner
- för vem vill se sånt?

en konsekvent uppföljning av barrträdsmetaforiken
leder till tajgan i själens ödeland
människan ser sig förkrympt
hon lider brist på jävlaranammahormon
i tallkottskörteln 
och de svarta ekorrarna aktar inte för rov
att lurpassa i ögonvrån




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-13 20:00



Bookmark and Share


  Nattsuddan
O så fint. Den här gillade jag. Kram
2011-02-15

  PPQ
den här gillar jag skarpt
2011-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Som jag ser det är det enda vägen till befrielse.
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger